Työpaikkaruotsi

 

Edunova Ab


Kieli: Suomi

Työpaikkaruotsi

Työpaikkaruotsi / Ruotsia työpaikalla

Sisältö

Ruotsin kielen koulutus, jonka kuluessa opiskelija kehittää suullisia ja kirjallisia viestintätaitojaan täyttääkseen työssä ja ammatissa tarvittavat kielitaitovaatimukset.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu ulkomaalaistaustaisille työntekijöille, jotka työskentelevät suomalaisissa työyhteisöissä ja yrityksissä sekä niihin rekrytoitaville tai niistä irtisanotuille/lomautetuille.

Esittely

Ruotsin kielen koulutus, joka tähtää työelämässä tarvittavien suullisten ja kirjallisten viestintätaitojen parantamiseen. Tavoitteena on työssä selviytymisen ja työyhteisöön integroitumisen kannalta riittävän kielitaidon saavuttaminen. Koulutuksen avulla työntekijä voi selviytyä haastavammista ja monipuolisemmista työtehtävistä, kun kieli ei ole este.

Sisältö räätälöidään yhdessä työnantajan ja osallistujan/osallistujien kanssa toimialan ja osallistujien tarpeiden perusteella. Ruotsia työpaikalla -koulutus voi sisältää esimerkiksi seuraavat aihealueet työnantajan ja osallistujan/osallistujien tarpeiden mukaan:

- ammattisanasto ja toimialakohtaiset tekstit

- työpaikan kirjallinen ja suullinen viestintä, esimerkiksi ryhmä- ja tiimityöskentely, suulliset esitykset, tekstit

- erilaiset teksti- ja viestityypit, kuten ohjeet, muistiinpanot, yhteenvedot, raportit, sähköpostit, tekstiviestit jne.

- yleiset työelämätaidot ja niihin liittyvät asiakirjat

- eleet ja kehonkieli

Toteutus

Lähtötason arviointi, kartoitus, henkilökohtainen opintosuunnitelma sekä kielitason arviointi koulutuksen päätyttyä (Eurooppalaisen viitekehyksen  mukaisesti). Lähiopiskelu yksin tai ryhmässä, verkko-opiskelu ja itseopiskelu. Koulutus tapahtuu työpaikalla tai muussa paikassa sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

[email protected]

Laske esimerkkikustannus

Huom! Laskelma on suuntaa antava. Tarkan laskelman laskee ELY-keskus/TE-toimisto tyƶnantajan tarpeiden mukaan.

Ryhmän koko (henkilöä):
Koulutuksen kesto (tuntia):
Työnantajan koko:
Vuosiliikevaihto:
Tase: