Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

BrainStormCorner

www.brainstormcorner.com/palvelut/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Uudet digitaaliset liiketoimintamallit

Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 t
Verkkomateriaalit 1 t

Kuvaus

Olemme ryhmä liiketoiminnan, kansainvälistymisen ja rahoituksen osaajia joilla on monipuolinen kokemus Euroopan ja Aasian markkinoilta. Tarjoamme suoraviivaisen palvelupaketin, jossa tuotteesi tai palvelusi digitaalisen teknologian mahdollisuuksia selvitetään kanssasi.

Saat intensiivisen ja yksilöllisen palvelupaketin joka on räätälöity tarpeisiisi.

Olemme myös erittäin kielitaitoisia ja meillä on kokemusta monikielisen markkinointi- ja verkkomateriaalin luomisesta, mikä voi olla hyödyksi esimerkiksi verkkokaupan suunnittelussa (Euroopan ja Aasian kielet).

 

Palvelupaketti askeleittain: 

1. Alkupalaveri jossa mukana ovat ne asiantuntijamme joilla on paras osaaminen liiketoimintaasi liittyen.

2. Liiketoiminnan prosessien digitaalistamisen työpaja jonka sisällön valmistelemme alkupalaverissa saamiemme ja muualta keräämiemme tietojen perusteella. Työpajassa kerrotaan analyysimme ja hahmotamme konkreettisia toimenpiteitä, ei teoriaa. Toimintamallistasi tai tuotteestasi riippuen tämä saattaa olla esim: Yrityksen toiminnanohjaus digitaaliseksi. Rutiinien automatisointi osaksi tai kokonaan digitaalisen tekniikan avulla. Asiakaspolut. Saavutettavuus. Viestintä verkossa. Webbisivujen uudistus ja ilme. Imago.

3. Sovitun ajan kuluttua seurantapuhelu jossa käydään läpi jo saavutettuja edistysaskeleita ja mahdollisia seuraavia vaiheita.

4. Palautekokous jossa käymme läpi risut ja ruusut, sekä mahdollisesti aikomasi jatkotoimet. 

Toimimme joustavasti tarpeidesi mukaan. Lisäksi käytössä on verkkoalusta joka edesauttaa oppimista, tiedokeruuta ja suunnittelua.

Yhteystiedot

Juho Rissanen puh 0469514133 email [email protected]