Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Tutustu palveluihin

Onko yrityksesi vasta ideavaiheessa vai oletko jo aloittanut toiminnan? Oli ajatuksenasi sitten maailmanvalloitus tai kivijalkakahvila, Yrittäjyysbuustista saat taitoja, tietoa ja tukea yrittäjyyden alkutaipaleelle. Voit olla työtön, työssä oleva, jo yrittäjänä toimiva tai opintojen loppusuoralla oleva opiskelija.

Yrittäjyysbuustissa eri alojen ammattilaiset tarjoavat käyttöösi kokonaisuuksia, joista voi valita juuri sen, joka antaa sinun yrityksellesi parhaan buustin. Palvelun tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen. Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu pirkanmaalaisille.

Yrittäjyysbuusti on käytössä yrittäjyyttä suunnitteleville aloittavan yrittäjän palveluna ja alle vuoden päätoimisena yrittäjänä toimineille jatkavan yrittäjän palveluna. Ennen päätöksentekoa voit rauhassa pohtia ja selailla tarjolla olevia palveluita. Hakuvaiheessa ei vielä tarvitse tietää minkä palvelun tulet valitsemaan. Alkuun pääsee tarkastamalla, että TE-toimiston asiakkuus on voimassa ja jättämällä hakemus kirjaudu -välilehden kautta. Molempiin kirjautuminen onnistuu pankkitunnuksilla.

You can find services in English ​
Tjänster kan också hittas på Svenska ​
услуги также можно найти на русском языке

Tutustu palveluihin, hakuohjeisiin ja jätä hakemus.

Huomioithan, että palveluun hyväksytään 80 hakemusta kuukaudessa. Yrittäjyysbuustin haku on kiinni heinäkuun ajan. Kuukausikiintiön täyttyessä sinulla on mahdollisuus hakea palveluun uudelleen myöhemmin. Voit käyttää kummankin palvelukorin vain kerran.