Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Pirkanmaan Yrityskummit ry

www.yrityskummit.net

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Yrittäjän tuki ja verkostot

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 h

 Kuvaus

Tuntuuko, että tarvitset tukea yrittäjyyteen tai harkitsetko peräti yritystoiminnan lopettamista? Liian moni yrittäjä jää ahdistavien ajatustensa kanssa yksin, jolloin yöt voivat mennä valvoessa, sosiaaliset suhteet kärsiä ja riittämättömyyden tunne vaivata. Me tiedämme, että ajatukset selkiytyvät jo lyhyellä keskustelulla. Haluamme auttaa sinua välttämään asioiden kasautumisen silloin, kun ahdistus yrityksen tulevaisuudesta painaa mieltäsi. Vahva osaava verkostomme on myös tukena haasteissa.

1. TAPAAMISEN VARAUS

Meiltä saat nopean vertaistuen ja selkeyttä ajatuksiisi jo yhdellä käynnillä. Arvioimme avuntarpeesi, ja pääset samalla tutustumaan kasvotusten 2–3 mentoriin.

Pääset keskustelemaan tilanteestasi luottamuksellisesti yrittäjyyden haasteita kohdanneiden tukijoiden kanssa

Mentori sitoutuu tukemaan sinua ratkaisun saavuttamisessa

Ohjaamme sinut suoraan tarvitsemasi erikoisasiantuntijoiden puheille

2. MENTORIKLINIKKA

Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti tilanteestasi. Tapaat sinulle valitut tukijat, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa yrittäjyyden haasteista. Kahden tunnin aikana paneudumme siihen, miten asiat ratkeavat. Keskustelujen jälkeen ajatukset usein tuntuvat kirkkaammilta ja asioiden priorisointi on helpottunut.

3. MENTORIN VALINTA

Tukenasi on myös laaja verkosto yrittäjien tukemiseen sitoutuneita eri alojen ammattilaisia. Mikäli haasteenasi on esimerkiksi taloudelliset tai terveydelliset asiat, ohjaamme sinut sinulle nimetyn henkilön luokse. Mentoriklinikan jälkeen sinulle parhaiten soveltuva mentori jatkaa tukee sinua ratkaisun saavuttamisessa. Hän ottaa vastuun yhteydenpidosta, jotta saat tukea juuri niihin toimiin, joilla voit lähteä jatkamaan arkeasi.

Yhteystiedot

www.yrityskummit.net Tapani Kaskela s-posti: [email protected], p. 0503039000