Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Etula Group Oy

etula.fi/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Erottaudu ja luo arvoa asiakkaalle!

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 7 t
Ryhmävalmennus 0 t
Verkkomateriaalit 2 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 Kuvaus

Nykypäivän kilpailullisessa liiketoimintaympäristössä erottuminen ja asiakasarvon luominen ovat avaintekijöitä menestyksen saavuttamiseksi. Erottuminen ja arvonluonti voivat tapahtua monilla eri tavoilla, kuten tuote- ja palvelukehityksessä, asiakaskokemuksen parantamisessa, markkinoinnin personoinnissa tai tehokkaamman prosessin luomisessa. Asiakkaan näkökulmasta erottuminen tarkoittaa sitä, että tarjoat jotain ainutlaatuista ja arvokasta. Yrityksesi täytyy tuoda esiin vahvuudet ja kilpailuedut, jotka tekevät siitä houkuttelevan asiakkaille

Palvelun runko:

Tapaamisten aikana käymme läpi yrityksesi tavoitteita, nykytilaa ja kilpailutilannetta. Tämän pohjalta autamme sinua tunnistamaan ne alueet, joilla voit erottua ja luoda arvoa asiakkaillesi. Yhdessä työstämme konkreettisia kehittämistoimenpiteitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan nämä tavoitteet.

Palvelu sisältää kolme tapaamiskertaa, joista ensimmäinen on lyhyt, noin 1 tunnin kestävä tutustuminen yrityksen tilanteeseen. Tämän jälkeen on vielä 2 x 3 tunnin mittaista tapaamista, joissa työstetään aihetta syvemmin. Lisäksi tarjoamme sinulle erilaisia työkaluja ja tehtäviä, jotka tukevat kehittämistyötäsi tapaamisten välillä ja pohjustavat käsiteltävää aihetta.

Työskentelytapamme on sparraava ja auttava. Haastamme ajattelemaan ja oivaltamaan, mutta ennen kaikkea haluamme vahvistaa osaamistasi sekä yrityksesi edellytyksiä menestyä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja.

Yhteystiedot

Marjaana Etula, 044-5648792