Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

BrainStormCorner

www.brainstormcorner.com/palvelut/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Kansainvälistymisosaaminen

Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus

5 t

Verkkomateriaalit

1 t

Kuvaus

Olemme ryhmä kansainvälistymisen, liiketoiminnan ja rahoituksen osaajia joilla on monipuolinen kokemus Euroopan ja Aasian markkinoilta. Tarjoamme suoraviivaisen palvelupaketin, jossa tuotteesi tai palvelusi kehittämistä ja kansainvälisiä markkinoita selvitetään kanssasi.

Palvelupaketti askeleittain: 

  1. Alkupalaveri, jossa mukana ovat ne asiantuntijamme joilla on paras osaaminen liiketoimintaasi liittyen.
  2. Kehittämisen ja kansainvälistymisen työpaja, jonka sisällön valmistelemme alkupalaverissa saamiemme ja muualta keräämiemme tietojen perusteella. Työpajassa kerrotaan analyysimme ja hahmotetaan konkreettisia toimenpiteitä liiketoimintasi edistämiseksi.
  3. Sovitun ajan kuluttua seurantapuhelu, jossa käydään läpi jo saavutettuja edistysaskeleita ja mahdollisia seuraavia vaiheita kehittämisessä ja kansainvälisille markkinoille menossa.
  4. Palautekokous, jossa käymme läpi risut ja ruusut, sekä mahdollisesti päättämäsi jatkotoimet. 

Tämän lisäksi käytettävissäsi on verkossa käytettävää aiheeseen liittyvää materiaalia. Tärkeintä on että saat konkreettista hyötyä palvelusta!

Kohteita voivat olla EU:n (erityisesti saksankieliset) markkinat, Itä- ja Kaakkois-Aasian maiden markkinat, sekä muu maailma. 

Selvitysprosessi jonka aikana:

a) Identifioidaan yrityksenne tuotteita joille voisi olla kysyntää kohdealueella ja suunnitellaan toimenpiteitä tai 

b) Selvitetään jo valitsemanne tuotteen sopivuutta valituille markkinoille ja määritellään tarvittavia markkinoinnin toimenpiteitä. 

Käytännön asioita esim: Jakelijan tai muun kumppanin haku,markkinaselvitys, kilpailijakartoitus, markkinointimateriaalin tai webbisivun lokalisointi ja kääntäminen kohdemaan kielelle, webbikaupan mahdollisuudet, neuvottelustrategian ja taktiikan suunnittelu, kulttuuristen seikkojen huomioon ottaminen, neuvottelujen järjestäminen ja tulkkaus jne.

Yhteystiedot

Juho Rissanen puh 0469514133 email [email protected]