Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Markinvest Oy

www.markinvest.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Yrittäjän tuki ja verkostot

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 8 t
Ryhmävalmennus 0 t
Verkkomateriaalit 0 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 

Yrittäjän tuki ja verkostot

 

Yrittäjän paras ystävä on toinen yrittäjä.

Yrittäjänä et ole yksin. Mikään kohtaamasi ongelma ei ole ainutkertainen. Markinvestin kokeneet asiantuntijat ovat sparraajiasi ja antavat henkilökohtaisesti tietoa ja tukea yrittäjyyden polulla. Ystäväsi ja läheisesi ovat voimavarasi.

Keskusteluissa selvitämme mieltäsi askarruttavat asiat, kehittämistarpeet ja mahdollisuudet. Etsimme, esitämme ja toteutamme parhaat keinot, joilla palvelun tavoite voidaan saavuttaa.

Palvelun päätteeksi laadimme sinulle muistilistan sovituista tavoitteista ja toimenpiteistä.

Yrittäjän tuki ja verkostot, verkoston laatu on kaikista tärkein.

Pienyrittäjän arkisissa tilanteissa kattavasta verkostosta on suuri apu. Yrittäjälle verkostoituminen on elinehto. Verkostoihin panostaminen on yrittäjälle suorastaan elintärkeää, sillä niiden kautta turvaa toiminnan, löytää uusia mahdollisuuksia, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Yrittäjän tuki ja verkostot, muistilista verkostojen luomiseen:

1.Oma verkosto: Omaa verkostoasi voit kasvattaa käymällä kannaltasi tärkeissä tapahtumissa ja hyödyntämällä sosiaalista mediaa kuten LinkedIn ja Facebook.

2.Työelämäverkostot: Liittymällä työelämäverkostoihin ja yhteisöihin tapaat samahenkisiä ihmisiä, voit jakaa kokemuksiasi ja saada palautetta. Verkostot järjestävät hyödyllisiä koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia. Yrittäjäjärjestöt ajavat yritysten etua paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla. Muiden yrittäjien tuesta on suuri apu, opit ammattilaisilta  ja voit käyttää näitä oppeja omassa toiminnassasi.

3. Turvaverkostot: Yrittäjänä sinun on huolehdittava omasta eläketurvastasi, maksamalla yrittäjän eläketurvaa YEL:iä. Maksuista muodostuu eläkkeesi ja sosiaaliturvasi. Yritystoiminnan riskeihin voit varautua vapaaehtoisilla vakuutuksilla, kuten oikeusturva-, vastuu- ja tapaturmavakuutukset.

4.Ylläpidä verkostojasi: Verkostosi on arvokas, älä unohda vuorovaikutusta.

5.Asemoi itsesi asiantuntijaksi: Asiantuntijana sinun ei tarvitse etsiä uusia kontakteja, vaan luoksesi hakeudutaan.

Yhteistyössä on voimaa, Markinvest ei jätä yrittäjää yksin!

Ota yhteyttä ja sovi aloituspäivä:

Pekka Peltonen Puh. 040 900 0322.

[email protected]

https://www.markinvest.fi/https://www.markinvest.eu/

Yhteystiedot

Pekka Peltonen, 040 9000322, [email protected]