Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Pirkanmaan Yrityskummit ry

www.yrityskummit.net

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Kansainvälistymisosaaminen

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 h

 Kuvaus

Yrityksen kehittäminen keskellä arjen puurtamista on tärkeää, mutta jää helposti kiireessä toteuttamatta. Meiltä saat käytännön yrityselämässä testattua näkemystä seuraaviin kehitysvaiheisiin mm. Myynti- ja markkinointi, tuotteistaminen, hinnoittelu, talous- ja rahoitus sekä kasvu ja kansainvälistyminen.

1. KEHITTÄMISKLINIKKA VARAUS
Palvelu aloitetaan varaamalla aika tapaamiseen, jossa mukana on 2-3 asiantuntijaa (mentoria)

Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja yritystoimintasi kehittämiseksi.

Saat selkeän ja realistisen kuvan kehitysprosessien vaiheista ja tarvittavista ennakoivista pohjatöistä.

Saat niin henkistä tukea kuin kokemuksen ääntä, jolla autamme sinua eliminoimaan kiireen tai kokemattomuuden aiheuttamat virheet.

2. KEHITTÄMISKLINIKKA

Kahden tunnin klinikassa tapaat sinulle valitut mentorit, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa kehittämisestä tai kansainvälistymisestä sekä vaihtoehtoisista tavoista edetä. Keskitymme tavoitteisiisi ja konkreettisin keinoihin, joiden avulla pystyt etenemään oikeaan suuntaan. Keskustelujen jälkeen omat ajatukset usein tuntuvat kirkkaammilta ja asioiden priorisointi on helpottunut. Työpajassa autamme sinua määrittämään toimintasuunnitelman sekä tavoitteet, jotta tiedät, millä toimilla lähteä etenemään. Tavoitteena on lisätä yrityksesi kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin ja muuttuviin markkinoihin sekä parantaa yrityksen tehokuutta ja kannattavuutta.

3. MENTORIN VALINTA

Valitsemasi mentori toimii kansainvälistymis- tai kehitysprosessin sparraajana. Mentorisuhde on luottamuksellinen ja jatkuu yrittäjyysbuustin ajan. Konkreettisia asioita lähdetään jalkauttamaan myös erikoistuneiden asiantuntijoiden avulla sekä Business Finland -yhteistyöllä. Annamme ohjausta myös rahoitukseen, verotukseen, juridiikkaan, välitykseen tai haltuunottoon liittyvissä asioissa.

 

Yhteystiedot

www.yrityskummit.net Tapani Kaskela s-posti: [email protected], p. 0503039000