Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

HeelaHeela Oy

heelaheela.fi/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Kannattavampaa bisnestä

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 7 t
Ryhmävalmennus 0 t
Verkkomateriaalit 3 t
Vertaisryhmätoiminta 2 t

 

Koetko palvelujesi tai tuotteittesi hinnoittelun vaikeaksi? Onko tuloslaskema sinulle hebreaa? Mikä on sinun yrityksesi suora reitti rahaan ja miten pärjätä starttirahakauden päätyttyä? Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi kestävällä tavalla?

Ekan tilikauden yrittäjänä saatat kokea hiukan epävarmuutta siitä, mitä kaikkia tekijöitä on huomioitava, jotta toimintasi olisi kannattavaa ja kassavirta säännöllistä. Saatat myös ajatella, että talouden hallinta kaikkinensa on kuin avaruustiedettä. Jotta näihin asioihin saadaan tolkkua, on ensin pysähdyttävä oman liiketoimintamallin äärelle. Kun yrityksesi perusta on kunnossa, on helpompi ymmärtää omaa toimintaa myös talouden näkökulmasta; mistä rahaa tulee ja mihin sitä kuluu. Usko tai älä - palvelujen onnistunut hinnoittelu on yllättävän vaikeaa monelle yrittäjälle. Kasvatetaan siihenkin rohkeutta ymmärryksen kautta.

Yrityksesi oikeudellinen ympäristö pitää sisällään monia asioita aina sopimusten tekemisestä vakuutuksiin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Ehkä pohdit vielä myös itsellesi tulevaisuudessa sopivaa yritysmuotoa? Otetaan näistäkin teemoista koppi, jos ne sinua askarruttavat!

Autamme sinua pysähtymään ja havainnoimaan liiketoimintamalliasi asiakkaiden, tulevaisuuden ja talouden näkökulmista. Valmennusprosessin aikana ymmärryksesi yrityksesi taloudesta vahvistuu ja epävarmuus olossa vähenee.  

Sinun toiveistasi ja tarpeistasi riippuen voidaan valmennuksessa keskittyä mm. näihin asioihin:

  • Yrityksesi liiketoimintamalli (business model canvas) ja riskien arviointi
  • Hinnoittelu, kate- ja kassavirtalaskelmat ja kannattavuus
  • Liiketoiminnan ennakoiva suunnittelu ja budjetointi
  • Tuloslaskelman ja taseen ymmärtäminen
  • Yrittäjän ABC (verotus, vakuutukset, vähennykset yms.)
  • Yrityksen maksukyvyn ylläpito ja kasvun askeleet

Yksilöcoachauksessa tapaamme 5 kertaa etänä / livenä Tampereen Hämeenpuistossa. Yhden tapaamisen kesto on 1-1,5 h.

  • Ensimmäisellä kerralla tutustumme sinuun, kartoitamme yrityksesi tilannetta sekä sovimme yhteiselle prosessillemme innostavat tavoitteet ja aikataulun
  • Varsinaisilla valmennuskerroilla uppoudumme yritystoimintasi buustaamiseen kannattavaksi.
  • Lopuksi vedämme projektin yhteen ja kirjaamme yrityksesi seuraavat stepit, jotta voisit jatkaa selkein suuntaviivoin ja rohkeasti yrityksesi vakiinnuttamista ja kasvattamista

Coachausta tukemaan saat HeelaHeelan Businesstreenikirjastosta 2-3 digitaalista Workbookia, joita hyödynnetään prosessin aikana ja sen jälkeenkin. 

HeelaHeela on enemmän kuin bisnescoachausta  - myös sinun hyvinvointisi on tärkeää!

Yhteystiedot

JPond Oy, [email protected], Janne Lampi puh. 010 5743 806