Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Y4 Works Oy

y4works.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Kirkasta yrityksesi suunta asiantuntijan kanssa

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 1 t
Ryhmävalmennus 0 t
Verkkomateriaalit 30 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 

Kuvaus

Y4 Worksin palvelu on sinun tarpeisiisi räätälöity yrittäjyysneuvonta, joka sisältää 1–3 tuntia tehokasta yksilöohjausta sekä yrityksesi alkuvaiheen kasvua ensiluokkaisesti tukevat itsenäisen työskentelyn materiaalit. Henkilökohtaisessa alkukartoituksessa tutustutaan yrityksesi nykytilaan ja mahdollisiin haasteisiin sekä valitaan yhdessä neuvontasisältö vastaamaan tarpeitasi.

Neuvonnassa autamme yritystäsi liiketoiminnan tarkemmassa suunnittelussa sekä tavoitteiden ja tulevaisuuden suunnan kirkastamisessa Lean Canvas -mallia hyödyntäen. Asiantuntijamme kanssa voit syventyä yrityksesi vision, mission ja arvojen selkeyttämiseen sekä liiketoimintasi strategiseen kehittämiseen. Voit keskustella myös yrittäjyyden perusteista ja lakisääteisistä velvoitteista, kuten pankkiasioista, vakuutuksista, tilitoimistosta, työterveyshuollosta ja yrittäjän tarvitsemista ulkoistuksista. Neuvonnan päätteeksi sinulla on selkeä kuva siitä, mitkä ovat yrityksesi tulevaisuuden tavoitteet ja miten lähdet edistämään liiketoimintasi kasvua.

Lisäksi saat tueksesi etenemissuunnitelman ja pääsyn kattavaan materiaalipankkiimme. Käytössäsi on jopa 30 tuntia verkkomateriaalia kaikista Yrittäjyysbuustin teemoista. Neuvonta toteutetaan lähtökohtaisesti Google Meetissa etäyhteyden avulla tai kasvotusten Tampereen toimipisteessämme. Service is also available in English.

 

Yhteystiedot

www.y4works.fi / Marika Tuovinen, [email protected], 044 7418648 & Sara Kainulainen, [email protected], 041 3137692