Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Empiros Oy

www.empiros.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Tampere
Kieli: suomi

Muotoile palvelusi asiakaslähtöisesti ja menesty

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 6 h

 Kuvaus

Hei yrittäjä! Aloitamme yhteistyömme tutustumalla sinuun ja yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaan. Kuulemme, mikä tuotteistamisen tilanne on yrityksessäsi nyt, miten hyvin olet päässyt asiakkuuksiin kiinni ja kuinka pystyt hyödyntämään asiakkailtasi saamaasi tietoa. Tilanteestasi riippuen valitaan seuraavista aihekokonaisuuksista tarvittavat tuotteistamis- ja palvelumuotoilun menetelmät. Yhteistyömme tuloksena oma osaamisesi karttuu niin, että pystyt tuotteistamaan palveluitasi asiakaslähtöisesti ja kasvattamaan näin liiketoimintaasi. Tuotteistaminen käy helposti kanssamme.


TUOTTEISTAMISEN PROSSESSI
Käydään läpi tuotteistamisen koko prosessi, mitä siihen liittyy ja millaiset resurssit siihen tarvitaan. Valitaan toimintasi kannalta tärkeimmät teemat lähempään tarkasteluun.

LIIKETOIMINNAN NÄKÖKULMA
Hiotut tuotteet ja palvelut ovat vahvan yritystoiminnan perusta.

TEE OSTAMINEN HELPOKSI
Osoitamme eri case-menetelmillä, miten tuotteistaminen auttaa asiakastasi ostamaan helpommin. Asiakaslähtöisyys takaa varman menestyksen


PALVELUMUOTOILU
Perehdymme palvelumuotoilun menetelmäpakkiin ja valitsemme sinua parhaiten auttavat palvelumuotoilun menetelmät ja työkalut.

ASIAKASYMMÄRRYS
Käymme läpi liiketoimintasi asiakasryhmät ja arvioimme yhdessä mitkä seikat ovat asiakkaasi näkökulmasta tärkeimpiä palvelukysymyksiä. Jos asiakasmääräsi on vielä pieni, suunnitellaan miten saada se kasvamaan.

PALVELUPOLUT
Muotoillaan palvelustasi/tuotteestasi yhdessä asiakaspolku, joka auttaa sinua palvelemaan asiakastasi menestyksekkäästi.

Näin toimimme kanssasi
Olemme kaksi tamperelaista asiantuntijayritystä, jotka teemme yhteistyötä tässä palveluhankkeessa.
Yhdessä voimme tarjota sinulle mahdollisimman laajan osaamisen yrityksen kehittämisestä,
palvelumuotoilusta sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Tutustu meihin www.empiros.fi ja www.effet.fi.

Palvelun toteuttamisessa käytämme face-to-face –valmennuksia, joita on kaksi, 2-3 tuntia kerrallaan.
Tapaamisten välissä saat halutessasi kartuttaa tietojasi kotitehtävien avulla. Menetelminä käytämme mm.  erilaisia palvelumuotoilun menetelmiä ja liiketoiminnan suunnittelupohjia. Nämä muodostavat sinulle  hyvän perustietopankin toiminnan jäsentämiseen ja päätösten linjaamiseen. Niihin voi palata aina uudelleen liiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa.

Erityisosaamista meillä on mm. seuraavilta toimialoilta: kiinteistöt ja asuminen, tapahtumatuotanto, sosiaali- ja terveysala, media-ala sekä kauppa- ja puutarhatoiminta. Konsultointityössämme olemme tutustuneet laajasti erilaisiin aloihin, mm. verkkokaupat, applikaatiot, kauneus ja hyvinvointi, pelisuunnittelu, erilaiset aliurakointipalvelut, kiertotalous jne. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Empiros Oy Heidi Keso 040 055 4433