Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Rohkeushyppy

rohkeushyppy.fi/rohkeusmentori/

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Kieli: suomi

Rohkeutta ja mentorointia – yrittäjän tuki ja verkostot kuntoon!

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 3 t
Ryhmävalmennus 2 t
Verkkomateriaalit 6 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

Kuvaus

Millaisia tukijoukkoja tarvitset yrittäjänä? Entä miten huolehtia itsestä sekä oman osaamisen kehittämisestä ja johtaa työtä optimaalisesti. Mistä löytää omaa toimintaa parhaiten hyödyntävät tahot ja toimijat?  

Käytännönläheinen valmennus kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta toimia. Löydät verkostot, jotka tukevat juuri sinun liiketoimintaasi. Lähde lisäämään osaamistasi sekä ammatillista kehittymistäsi.

Haasta ja sparraa omaa ajattelua - Vie verkostosi uusille urille! 

Valmennuksen tavoitteet  

Kartoitamme voimavarakeskeisesti parhaat kumppanuudet ja verkostot yritystoimintasi tukemiseen, jotta voit keskittyä olennaiseen ja kasvattaa liiketoimintaasi menestyksekkäästi. Pureudumme valmennuksessa valitsemiisi kehitysalueisiin, kuten:

  • Miten kehität osaamistasi ja työskentelytapojasi?  
  • Oman työn viisaampi organisointi   
  • Millaiset verkostot, kumppanuudet ja ulkoistukset tukevat liiketoimintaasi?  
  • Miten löydät ja rakennat tukiverkostoja?
  • Miten toimit verkostoissa ja saat parhaan hyödyn niistä?  
  • Tekoäly yrittäjän toiminnan tukena  

Valmennuksen toteutus 

Valmennuksemme kirkastaa tavoitteesi ja antaa sinulle rohkeutta toimia ja vaikuttaa verkostoissa. Saat henkilökohtaista mentorointia ja pääset sparraamaan ajatuksiasi valmennuksessa. 

Monimuoto-valmennus, joka yhdistää yksilöohjausta, itsenäistä verkko-opiskelua sekä ryhmävalmennusta. 

Rohkeusmentoreinasi toimivat: 

Reetta Viinanen, Rohkeushyppy 

Toimin ura- ja yrittäjyysvalmentajana, viestintäasiantuntijana sekä NLP Trainerinä. Olen tehnyt urani erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn.  

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän muutostilanteet. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutos- ja murrosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.  

Valmentajana tavoitteeni on olla rohkaiseva innostaja, ja lisätä jokaisen sisäistä luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja.  

Virpi Fagerström, Ergomentor 

Toimin kouluttajana, yrittäjänä ja valmentajana. Olen sosiaali-, terveys- ja koulutusalan osaaja, joka on erikoistunut myyntiin ja markkinointiin, työn kehittämiseen, ergonomiaan, työturvallisuuteen ja hyvinvointiin. Viime aikoina olen perehtynyt työssäni ja opinnoissani johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Olen toiminut erilaisissa organisaatioissa asiantuntijana tai esihenkilönä. Vuonna 2014 perustin oman yritykseni, Ergomentor Oy:n.  

Kokemuksessani painottuvat erilaiset (työ)elämän tutkimus- ja kehittämistilanteet sekä vahva koulutusosaaminen. Minulle on tärkeää tukea ja kannustaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään osaamistaan tai toimintansa. Kaiken keskiössä on työn inhimillisyys, tehokkuus ja sujuvuus - kokonaisvaltainen ergonomia!  

Valmentajana tavoitteeni on olla kannustava mentori, ja tukea osallistujan tavoitteiden saavuttamista ja uskoa unelmiensa saavuttamiseen sekä tarjota tähän uusia näkökulmia ja ideoita.  

Tervetuloa kehittymään yhdessä ja viemään verkostosi uusille urille!

 

 

Yhteystiedot

Sähköposti: rohkeusmentori(at)gmail.com Reetta Viinanen, Rohkeushyppy, puh. 040 455 3560 ja Virpi Fagerström, Ergomentor, puh. 040 586 8854