Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

BrainStormCorner

www.brainstormcorner.com/palvelut/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Rahoitus liiketoiminnallesi, liiketoiminnan prosessien kehitys

Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 t
Verkkomateriaalit 1 t

Kuvaus

Olemme ryhmä rahoituksen, liiketoiminnan ja kansainvälistymisen osaajia joilla on monipuolinen kokemus Euroopan ja Aasian markkinoilta. Tarjoamme suoraviivaisen palvelupaketin, jossa tuotteesi tai palvelusi prosesseja ja rahjoitusmahdollisuuksia selvitetään kanssasi.

Palvelupaketti askeleittain: 

1. Alkupalaveri jossa mukana ovat ne asiantuntijamme joilla on paras osaaminen liiketoimintaasi liittyen.

2. Valintasi mukaan liiketoiminnan prosessien tai rahoituksen työpaja, jonka sisällön valmistelemme alkupalaverissa saamiemme ja muualta keräämiemme tietojen perusteella. Työpajassa kerrotaan analyysimme ja hahmotamme konkreettisia toimenpiteitä, ei teoriaa.

3. Sovitun ajan kuluttua seurantapuhelu jossa käydään läpi jo saavutettuja edistysaskeleita ja mahdollisia seuraavia vaiheita.

4. Palautekokous jossa käymme läpi risut ja ruusut, sekä mahdollisesti aikomasi jatkotoimet. 

Työskentelemme joustavasti tarpeidesi mukaan. Käytössä on myös verkko-oppimisen alusta joka auttaa tiedonkeruussa ja projektin työstämisessä.

Liiketoimintaprosessien kehittäminen tarkoittaa koko liiketoiminnan tarkastelua kokonaisuutena, mm. kuinka voimme parantaa fokusointia ja tehokkuutta. Toimintaa voidaan tehostaa esimerkiksi ottamalla käyttöön uusia työvälineitä ja verkostoja. Tuloksena palvelupaketista on välittömästi toimeenpantavia ehdotuksia ja toimintamalleja.

Rahoituksen lähteitä voivat olla esim. suomalaiset julkiset rahoituskanavat, yksityiset sijoittajat ja EU.

Yhteystiedot

Juho Rissanen puh 0469514133 email [email protected]