Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Spring House Oy

www.springhouse.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Yrityksen perustaminen

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 h
Verkkomateriaalit 3 h

 Kuvaus

 

Haluatko saada lisäbuustia yrittämiseen? Spring Housen Yrittäjyysbuusti 3.0 tarjoaa sinulle tukea ja konkreettista ohjausta yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.
Valmennuksessamme osaamisesi ja valmiutesi oman yrityksen perustamiseen lisääntyvät. Käymme kanssasi läpi yrityksen perustamisen eri vaiheet ja osa-alueet:
•    Yhtiömuodon tai yrittäjyysmuodon valinta (esim. Oy, Ky, Osuuskunta, toiminimiyrittäjä, kevytyrittäjä)
•    Laaja-alaisen liiketoimintasuunnitelman laatiminen (mm. perustamisilmoitus ja lupa-asiat, kirjanpito ja laskutus, verotuksen erot eri yritysmuodoissa)
•    Sparraus ja motivointi kohti yrittäjyyttä
•    Oman osaamisen ja tietotaidon tunnistaminen, mitä voidaan hyödyntää liikeidean ja
-liiketoimintasuunnitelman eteenpäin viemisessä ja kehittämisessä

Valmennus toteutetaan kokonaan verkon välityksellä, joten osallistuminen on helppoa. Saat perehdytyksen ja valmentajan tuen verkon kautta osallistumiseen. Käytössäsi on myös Spring Housen tekninen tuki arkisin toimiston aukioloaikoina klo 8–16.30.
Käytämme verkkovalmennuksessa seuraavia alustoja ja työkaluja, jotka toimivat mobiili- ja selainpohjaisesti (et tarvitse tavanomaisesta poikkeavia ohjelmistoja/laitteita valmennukseen osallistumiseksi):

Teams: videoneuvottelutyökalu, joka ei vaadi erillisen applikaation lataamista. Teamsiin on helppo liittyä annetusta linkistä, ja videopuhelut sekä näytön jakaminen onnistuvat helposti sen kautta.

Moodle: verkko-oppimisalusta ja työn organisointisovellus, joka sisältää sekä valmennuksen aikataulutuksen että palvelun materiaalit, tehtävät ja niiden palautuksen. Käytämme Moodlen uutta Pinja-käyttöliittymää, joka muistuttaa ulkoasultaan perinteisiä verkkosivuja ja on siksi intuitiivinen ja selkeä. Moodlen Pinja-liittymä on käyttäjäystävällinen sekä mobiili- että selainpohjaisesti.

Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostilla kuvalliset ohjeet Teams-palaveriin liittymiseen sekä Moodle-tunnusten luontiin.

Yhteystiedot

Leena Korpela, kouluttaja p. 045 7881 5882 [email protected]