Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

View Group Oy

www.viewgroup.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Yrityksen hallinto ja talous

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 t

 Kuvaus

Aloitteleva yrittäjä, tuntuuko yrityksen perustaminen monimutkaiselta? Tuntuvatko perustamistoimet ja taloushallinnon järjestäminen vaikealta? Me autamme sinua! Homeroksen Yrittäjyysbuusti tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta vuosikymmenten kokemuksella.

Perustamistoimet, kuten erilaiset rekisteriasiat, ovat yrityksen perustamisvaiheessa ja toiminnan jatkuvuuden kannalta elintärkeitä. Yrittäjyysbuustissamme saat osaavaa ja selkokielistä ohjausta yrityksen erinäisissä perustamistoimissa. Tehdään yhdessä yrittäminen ja sen aloittaminen sinulle helpoksi!

Taloushallinnon asianmukaisella järjestämisellä voimme vaikuttaa huomattavasti yrittäjänä toimimiseen, ja tehokkaasti ja asiantuntevasti järjestetty taloushallinto onkin avaintekijä yrityksesi menestyksessä. Autamme sinut alkuun taloushallintosi järjestämisessä ja opastamme sinulle taloushallinnon tärkeimmät osa-alueet yrittäjän näkökulmasta. Autamme sinua järjestämään taloushallintosi asianmukaisesti ja etsimme kanssasi juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Tarjoamme aloittavan yrittäjän palvelua yksilöohjaukseen perustuvana palveluna. Palvelun sisältö muokataan sinun yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi. 

Alkuvaiheessa sinulle nimetään oma yritysneuvoja. Laadimme yhdessä sinulle yksilöllisen suunnitelman palvelun toteuttamisesta ja siihen kuuluvista osa-alueista. Suunnitelmassa esitetään henkilökohtaisten tapaamisten määrä, aikataulu, käsiteltävät aiheet ja toimenpiteet.

Palvelu toteutetaan henkilökohtaisina tapaamisina, mutta tarvittaessa tapaaminen voidaan toteuttaa myös Teams neuvotteluyhteydellä. Henkilökohtaista neuvontaa täydennetään tarvittaessa myös puhelin- ja sähköpostineuvonnalla.

Yhteystiedot

Mikko Niska, [email protected] Tel. 050 307 5625 Johanna Jämsä, [email protected] Tel. 040 7277 449 Helena Karppelin, [email protected] Tel. 0400 733 407