Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus (TAKK)

www.takk.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK: HiOMOn Yrittäjyysbuusti aloittavalle yrittäjälle

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 4 t
Ryhmävalmennus 24,50 t
Verkkomateriaalit 4 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 Kuvaus

HiOMOn Yrittäjyysbuusti on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet yrittäjäksi ryhtymistä, yrityksen perustamista, yrityksen ostamista tai vaikkapa osuuskuntaan liittymistä. HiOMOn Yrittäjyysbuusti -palvelu rakentuu henkilökohtaisesta ohjauksesta ja koulutuksesta.

Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme lähtötilanteesi. Kartoituksessa selvitetään tavoitteesi yrittäjyyden suhteen sekä pohditaan erilaisia vaihtoehtoja käynnistää liiketoiminta. Sinut ohjataan tuotteistamaan oma osaamisesi ja pohtimaan myytävää tuotetta tai palvelua sekä sitä, onko tuotteelle markkinoita. Tapaamisen yhteydessä kartoitetaan myös tarve osallistua Pikastartti yrittäjäksi -iltakoulutukseen. 

Pikastartti yrittäjäksi -koulutuksessa perehdytään yrityksen käynnistämiseen ja liiketoimintaan seuraavien teemojen kautta:

• Yrittäjäominaisuudet, liikeideat, liiketoimintasuunnitelma
• Segmentointi ja tuotteistaminen
• Yrityksen taloudelliset laskelmat ja rahoitus
• Yrityksen perustaminen, yritysmuodot ja juridiikka
• Verotus ja alv
• Myynti ja markkinointi
• Kirjanpito ja kannattavuus

Analysoit koulutuksen aikana omia yrittäjävalmiuksiasi ja syvennät tietojasi yrittäjyydestä. Samalla laadit ohjatusti liiketoimintaan liittyvät suunnitelmat ja taloudelliset laskelmat.

Koulutus toteutetaan Teamsin välityksellä.  

Palveluun osallistuttuasi voit joko jatkaa yrittäjyyspolulla tai lähteä ohjatusti selvittämään muita uravaihtoehtoja esimerkiksi TAKKin uraohjauspalvelujen kautta. 

Yhteystiedot

Kouluttaja Sirpa Mertaniemi, [email protected], puh. 044 790 6146 tai kouluttaja Elisa Haikala, [email protected], puh. 044 790 6460 tai koulutussuunnittelija Tuija Pohjansaari-Kirmo, [email protected], puh. 044 790 6434. https://www.takk.fi/fi/koulutus/id/hiomon-yrittajyysbuusti-aloittavalle-yrittajalle?1522