Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Startup Refugees

www.startuprefugees.com

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Yrittäjyysvalmennus (suomi)

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 4 t
Verkkomateriaalit 2 t

 Kuvaus

Henkilökohtaisessa yrittäjyysvalmennuksessa voit keskustella, pohtia ja kehittää yritysideaasi, saada tietoa, vinkkejä ja työkaluja yritysidean kehittämiseen yritysneuvojan kanssa. Voimme tavata Tampereella tai Lempäälässä tai online videopuheluna. Tapaamisten välillä voit myös lähettää kysymyksiä ja pyytää apua sähköpostilla, puhelimitse tai Whatsappilla (ukrainaksi myös Telegramissa). 

 

Verkko-oppimisalustalla voit katsoa videoita, lukea artikkeleita ja oppaita yrityksen perustamiseen, kevytyrittäjyyteen ja asiakaskeskeiseen tuotekehitykseen liittyen tai ladata itsellesi malleja esimerkiksi taloudellisten laskelmien tai brändisuunnitelman tekemiseen. 

 

Näiden lisäksi voit osallistua kiinnostuksesi mukaan myös pienryhmävalmennukseen tai uusien yrittäjien vertaisryhmätapaamisiin kerran tai useammin. Tapaamisten kielenä on suomi tai englanti.

 

Voit osallistua kaikkiin palveluihin tai valita palveluista vain ne, jotka sinua kiinnostavat. Ensimmäisessä tapaamisessa teemme yhdessä henkilökohtaisen suunnitelman sille kuinka päästä eteenpäin yrittäjänä tai muulla tavalla itsesi työllistäen.

 

Palvelut ja verkkomateriaalit on suunniteltu maahan muuttaneille ja ne ovat saatavilla  suomeksi, englanniksi, arabiaksi (vain etäyhteydellä), ukrainaksi ja venäjäksi.

 

Yhteystiedot

Kati Lievonen [email protected] 044-237 9572 (suomi, englanti), Muntaser Al Hamad [email protected] 044 236 3354‬ (arabia), Oleksiy Kovalenko [email protected] 044 980 7952‬ (ukraina, venäjä)