Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

View Group Oy

www.viewgroup.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Yrityksen perustaminen

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 t

 Kuvaus

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ehkä mielessäsi onkin jo yritysidea, mutta sen toteuttaminen tuntuu hankalalta? Tule mukaan Yrittäjyysbuustiimme niin tehdään yhdessä ideastasi totta!

Yrittäjyysbuustissa kartoitamme aluksi yhdessä resurssejasi ja nykytilannettasi, sekä pohdimme yritysideasi vahvuuksia ja mahdollisuuksia. Autamme sinua yritysidean arvioinnissa sekä neuvomme yrittäjyyden eri muodoissa. Tuemme sinua myös liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja arvioimme liiketoiminnan kannattavuutta erilaisten talouslaskelmien avulla. Palveluihimme kuuluu myös yrityksen perustamisen käytännön vaiheet ja rekisteröinti sekä sopimus- ja lupa-asiat.

Tarjoamme Yrittäjyysbuustipalvelua myös yrittäjille, jotka ovat lähdössä mukaan jo olemassa olevaan yritystoimintaan. Yrittäjyysbuustissa tarjoamme asiantuntijuuttamme omistajanvaihdoksissa ja yrityskaupoissa, sivutoimisessa yrittäjyydessä, franchising- yrittäjyydessä sekä yhteisyrityksissä.

Tarjoamme aloittavan yrittäjän palvelua yksilöohjaukseen perustuvana palveluna. Palvelun sisältö muokataan sinun yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi. 

Alkuvaiheessa sinulle nimetään oma yritysneuvoja. Laadimme yhdessä sinulle yksilöllisen suunnitelman palvelun toteuttamisesta ja siihen kuuluvista osa-alueista. Suunnitelmassa esitetään henkilökohtaisten tapaamisten määrä, aikataulu, käsiteltävät aiheet ja toimenpiteet.

Palvelu toteutetaan henkilökohtaisina tapaamisina, mutta tarvittaessa tapaaminen voidaan toteuttaa myös Teams neuvotteluyhteydellä. Henkilökohtaista neuvontaa täydennetään tarvittaessa myös puhelin- ja sähköpostineuvonnalla.

 

Yhteystiedot

Mikko Niska, [email protected] Tel. 050 307 5625 Johanna Jämsä, [email protected] Tel. 040 7277 449 Helena Karppelin, [email protected] Tel. 0400 733 407