Työpaikkaruotsi

 

Galimatias Concept Oy Ab

www.galimatias.com/

Kieli: Suomi

Työpaikkaruotsi

Ruotsia tehokkaasti ja mukavasti Galimatiaksen kanssa

Tarvitaanko työpaikallanne työelämän ruotsin kielen koulutusta ulkomaalaisille?
Työnantaja maksaa vain 30-50% koulutuksen hinnasta koko Suomessa*.

Koulutukseen osallistuneet ovat jo päivittäin käyttäneet ruotsia työyhteisössä”, totesi yrittäjä työpaikkaruotsi -koulutuksen päätteeksi.

TP-ruotsi - videomme

Työpaikkaruotsin kohderyhmät ovat työnantajat ja työvoimapula-alat (esim. hoiva, logistiikka, rakennus, kiinteistö, it, palvelu jne), jotka palkkaavat ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä. Galimatias järjestää työpaikkaruotsia työnantajan ja opiskelijoiden tarpeiden mukaan. Koulutus on yleensä vähintään 70x45 min. ja opetus usein työajalla. Kohderyhminä ovat suomalaisen työnantajan työssä olevat (TäsmäKoulutus), rekrytoitavat (RekryKoulutus) tai irtisanotut/lomautetut (MuutosKoulutus) ulkomaalaistaustaiset, joiden ruotsin kielen taitoa ja ammattisanastoa tulisi kehittää.

Galimatiaksen työpaikkaruotsin tavoitteena on kehittää osallistujien ruotsin taitoa, jotta he voivat käyttää enemmän ruotsia ja pärjätä työssä vielä paremmin. Sovimme tarkemmat tavoitteet asiakkaan kanssa
a) opiskelijoiden (ammatin/koulutuksen)
b) ruotsin kielen tavoitetason ja
c) koulutuksen pituuden mukaan.

Koulutus sisältää työelämän ruotsia osallistujien taitotason mukaan. Sovellamme koulutuksen sisältöjä ruotsin kielen YKI-taitotasojen mukaan (A1-C2). Oppitunnilla harjoittelemme ruotsin kielen puhumista. Kotitehtävinä teemme kirjallisia harjoituksia ja harjoittelemme opittua. Oppitunnit ovat yleensä työpaikalla tai verkko-opetuksen kautta tietokoneella tai tabletilla.

Aktivoimme opiskelijoita puhumaan ruotsia ja käyttämään ammattisanastoa. Harjoittelemme myös puhekielen ymmärtämistä. On tärkeätä, että opiskelija voi käyttää ruotsia myös työpaikalla kollegoiden kanssa.

Galimatiaksen kielikoulutus voi olla lähiopetusta, verkko- tai etäopetusta tai monimuoto (hybridi)-opetusta opiskelijoiden tarpeiden tai sijainnin mukaan.

Koulutuksesta on suoraa hyötyä. Galimatias sopii parhaasta ratkaisusta asiakkaan kanssa. Suunnittelemme kielikoulutusta vastaamaan asiakkaan työtilanteita ja tarpeita. Käytämme myös asiakkaan materiaalia ja esitteitä. Kielikoulutus sopii hyvin jokapäiväiseen työkuvaan.


Työnantaja toimittaa esityksen (lomake TEM6.07, suomi.fi) ja koulutussuunnitelman. Galimatias auttaa niiden kanssa. Galimatias on järjestänyt kielikoulutusta yrityksille ja julkiselle sektorille 25 vuotta.


Lisätietoja [email protected],  p. 045 125 0080, www.galimatias.fi
*Lopullisen rahoituspäätöksen tekee ELY-keskus.

Yhteystiedot

[email protected]

Laske esimerkkikustannus

Huom! Laskelma on suuntaa antava. Tarkan laskelman laskee ELY-keskus/TE-toimisto tyƶnantajan tarpeiden mukaan.

Ryhmän koko (henkilöä):
Koulutuksen kesto (tuntia):
Työnantajan koko:
Vuosiliikevaihto:
Tase: