Palvelualusta.fi
 

 

Omapaja Valmennus Oy

www.valmennus.omapaja.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


INNO – Innostu ja onnistu kevytyrittäjänäSinulla voi olla valmis ansaintaidea, jota lähdemme yhdessä rakentamaan myytäväksi palveluksi ja hankkimaan asiakkaita. Voit tulla palveluumme myös, vaikka valmista ansaintaideaa ei olisikaan. Silloin lähdemme liikkeellä oman osaamisen tunnistamisesta ja näkyväksi tekemisestä ja jalostamisesta ansaintaideaksi.

Palvelun aikana rakennamme oman toimintasuunnitelman sivu- tai päätoimiseen kevytyrittäjyyteen. Mahdollistamme verkostoitumisen asiakkaiden, kumppaneiden ja toisten kevytyrittäjien kanssa sekä kenties jo sen ensimmäisen työkeikan, jotta pääset kokeilemaan, kuinka homma toimii käytännössä. Tällainen osaamistasi vastaava toimeksianto voi olla jo valmiina odottamassa sinua yrityskumppaneidemme kautta.

Palvelu on käytössä koko Pirkanmaan alueella ja palveluun pääsee nopeasti. Yhteistä aikaa meillä on neljä kuukautta ja aika käytetään tehokkaasti hyväksi yhdistäen kasvokkain tapaamisia, että- ja verkko-ohjausta sekä verkostoitumisia. Palvelu käynnistyy aloitustapaamisella, jossa sovimme palvelun tavoitteellisesta etenemisestä. Saat käyttöösi Propolku-verkko-oppimisalustan, joka auttaa sinua oman toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Valmennustiimimme koostuu kokeneista, käytännön työssä osaamisensa osoittaneista valmentajista, itse yrittäjänä toimivista henkilöistä sekä eri aiheiden erikoisasiantuntijoista. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja toimimme innostavasti ja johdonmukaisesti auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lisätiedot
Omapaja Valmennus Oy
Maija Heino
044 491 8827
[email protected]