Palvelualusta.fi
 

 

Pirkanmaan Yrityskummit ry

www.yrityskummit.net

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


Mentorointipaja omistajavaihdokseen ja yrityskauppoihin.Mietitkö, mitä sinun tulisi tietää, kun olet myymässä tai ostamassa yritystoimintaa? Harkitsetko sukupolvenvaihdosta tai mestari-kisälli -yhteistyötä. Parhaat neuvot ja puolueeton tuki tulevat aina niiltä, joilla on konkreettista, omakohtaista kokemusta omistajanvaihdoksiin liittyen. Yrityskummien Buusti -mentoreiden avulla saat kokemuksesta kumpuavaa selkeyttä sekä tukea päätöksentekoprosessiin.

1. MENTOROINTITYÖPAJAN VARAUS

Palvelu aloitetaan varaamalla aika mentorointipajaan, jossa mukana on 2-3 asiantuntijaa (mentoria)

 • Saat puolueettomia kokemukseen perustuvia näkemyksiä, suosituksia ja konkreettisia neuvoja päätöksentekosi tueksi.
 • Saat selkeän ja realistisen kuvan yrityskaupan vaiheista ja aikajänteestä.
 • Autamme sinua eliminoimaan kiireen ja kokemattomuuden aiheuttamat virheet.

  2. MENTOROINTITYÖPAJA

  Puolentoista tunnin tapaat sinulle valitut asiantuntijat, jotka tuovat pöytään oman kokemuksensa omistajanvaihdoksiin liittyen. Työpajassa fokusoimme tarkemmin päätöksentekoa tukeviin etenemisen askeliin, sekä konkreettisiin yrityskaupan toteutuksen vaiheisiin ja prosessiin. Opastamme sinua perehtymään toimintasuunnitelman tekemiseen sekä tavoitteiden asettamiseen.

  3. MENTORIN VALINTA JA TUKI

  Työpajan jälkeen saat valita oma mentorisi asiantuntijoiden joukosta. Hän tukee sinua hallitusti eteenpäin yhdessä sovitulla tavalla. Mentorisuhde kestää koko yrittäjyysbuustiprosessin ajan. Saat meiltä konkreettista tukea, myös muilta verkostomme omistajanvaihdoksiin erikoistuneilta asiantuntijoilta. Tarjoamme suoran yhteyden rahoitukseen, verotukseen, juridiikkaan, välitykseen tai haltuunottoon liittyvissä asioissa.

  Yhteystiedot
  Pirkanmaan Yrityskummit ry
  Tapani Kaskela
  050 303 9000
  tapani.kaskela@yrityskummit.net