Palvelualusta.fi
 

 

Modify Consulting Oy

modify.world

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


Ideasta menestyjäksiMietitkö, onko sinusta yrittäjäksi? Epäröitkö omia kykyjä, pohditko riittääkö osaaminen?

Palvelussamme käymme kanssasi läpi ideasi ja rakennamme yhdessä oikean matkasuunnitelman tavoitteisiisi. Samalla läpikäymme yrittäjänä olemisen tarpeet ja haasteet, ohjeistamme mitä ottaa huomioon ja miten edetä, tuemme toteuttamisessa ja kannustamme miten rakentaa ideastasi menestys.

Olemme onnistuneesti auttaneet useita yrittäjiä alkuun rakentaen heidän kanssaan heille sopivan yrittäjäpolun, johon sisältyy mm. seuraavaa:

  • Aloittamiseen liittyvien asioiden läpikäynti ja opastus miten organisoida yritystoiminta (mm. mikä yhtiömuoto, milloin aloittaa yritys, mikä on yrittäjälle paras riskitaso ja sen määrittäminen, mitä asioita ottaa huomioon)

  • Liikeidean läpikäynti ja kehitys, kaupallistamisen suunnittelu ja miten markkinoille meneminen kannattaa toteuttaa (peruslaskelmien tekeminen, hinnoittelu, lanseeraus)

  • Yrityksen näkyvyyden kehittäminen (opastus, miten sillä voi saadaan asiakkuuksia)

  • Taloushallinnon suunnittelu ja työkalujen/toimintatapojen kehittäminen (esim. yritysrahoituksien ja -tukien ohjeistus, teknologiajärjestelmien ja toimintamallin pohjustukset)

  • Selvitämme yhdessä tiimin tarpeellisuuden idean toteuttamisessa ja miten rakentaa tiimi ideasi toteuttamiseen

  • Opastamme sijoittajasuhteiden rakentamisen merkityksessä ja verkostojen löytymisessä

Kanssamme varmistat, että saat yrittäjyytesi alkuun onnistuneesti ja sinulla on tarvittavat tiedot, osaaminen ja ymmärrys ottaa seuraava askel yrityksen perustamisessa ja yrittäjäksi lähtemisessä.

Palvelumme voidaan toteuttaa kanssasi kasvotusten tai sähköisesti, miten sinulle parhaiten sopii. Suosimme kasvotusten tapaamista ja lisäksi käytössämme on viimeisimmät työkalut yhteistyön sujumisen takaamiseksi. Me voimme myös jatkaa yhteistyötä palvelun päättymisen jälkeen tukeaksemme toimintasi kehittymistä.


Lisätiedot
Modify Consulting Oy
Ville Manner
040 066 9081
we@modify.world