Palvelualusta.fi
 

 

Omapaja Valmennus Oy

www.valmennus.omapaja.fi

Koulutusmuoto: Verkko-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


SAMPO – Kasva ja kehity kevytyrittäjänäToimitko jo kevytyrittäjänä, mutta homma on jämähtänyt paikoilleen? Kauppa ei käy ja työllistyminen on vaikeaa? Valmennuksessa saat uutta buustia tekemiseesi ja pääset kevytyrittäjyydessä jälleen eteenpäin. Kun haluat vihdoinkin ansaita osaamisellasi, niin valitse tämä valmennus! Me tuemme ja ohjaamme sinua siinä mitä eniten tarvitset.

Valmennuksessa kiihdytät työllistymistäsi. Liittyy haasteesi sitten hinnoitteluun, myyntiin ja markkinointiin, verkostoitumiseen, asiakashankintaan tai yrittäjävalmiuksiesi kehittämiseen. Vaikka toimit yksinyrittäjänä, niin ei sinun ei sinun silti tarvitse yrittää yksin. Omapajan yhteisö auttaa löytämään kumppaneita ja työmahdollisuuksia. Ja toimintasi kasvaessa voit halutessasi milloin tahansa perustaa avullame oman y-tunnuksen.

Yhdessä teemme kevytyrittäjyydestäsi tuottavaa:
1. Hinnoittelemme oikein ja tehokkaasti
2. Opettelemme myymään ja markkinoimaan
3. Hyödynnämme verkostojamme
4. Kehitämme omaa osaamistasi

Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi saat käyttöösi kevytyrittäjyyteen liittyvää materiaalia, videoita, tehtäviä sekä helppokäyttöisen verkkoalustan.

”Olen erittäin tyytyväinen, kun yritystoimintaa voi kehittää Omapajan kautta. Ideoita voi kokeilla ilman omaa toiminimeä. Jos toiminta laajenee, on mahdollisuus saada yritysneuvontaa ja perustaa oma toiminimi tai vaikka se osakeyhtiö.” -Juho

”Loistava apu, olen saanut helposti vastauksia kysymyksiini. Omapajan kautta olen saanut myös keikkoja.” -Noora


Lisätiedot
Omapaja Valmennus Oy
Maija Heino
044 491 8827
[email protected]