Palvelualusta.fi
 

 

Omapaja Valmennus Oy

www.valmennus.omapaja.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


SAMPO – Kasva ja kehity kevytyrittäjänäSinulle, joka toimit kevytyrittäjänä ja toimintasi on alkuvaiheessa. Tuntuuko, että toiminta on jämähtänyt paikalleen, kaipaat lisää buustia tekemiseen, keinot miten eteenpäin ovat hukassa tai tuntuu, että olet jäänyt yksin yrittämään?

Palvelumme rakennetaan tukemaan oman toimintasi kehittämistä ja antamaan lisää eväitä viedä tekeminen seuraavalle stepille. Me tuemme ja ohjaamme sinua siinä missä tarvetta on. Liittyy se sitten hinnoitteluun, myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen, verkostoitumiseen, asiakashankintaan tai omien yrittäjävalmiuksien kehittämiseen. Vaikka toimit yksinyrittäjänä, niin sinun ei tarvitse olla yksin. Omapaja yhteisö tarjoaa mahdollisuuden löytää kumppaneita ja työmahdollisuuksia. Ja toimintasi kasvaessa voit halutessasi perustaa oman y-tunnuksen, autamme sinua yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa ja yrittäjäksi valmentamisessa.

Palvelu on käytössä koko Pirkanmaan alueella ja palveluun pääsee nopeasti. Yhteistä aikaa meillä on neljä kuukautta ja aika käytetään tehokkaasti hyväksi yhdistäen kasvokkain tapaamisia, että- ja verkko-ohjausta sekä verkostoitumisia. Palvelu käynnistyy aloitustapaamisella, jossa sovimme palvelun tavoitteellisesta etenemisestä. Saat käyttöösi Propolku-verkko-oppimisalustan, joka auttaa sinua oman toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Valmennustiimimme koostuu kokeneista, käytännön työssä osaamisensa osoittaneista valmentajista, itse yrittäjänä toimivista henkilöistä sekä eri aiheiden erikoisasiantuntijoista. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja toimimme innostavasti ja johdonmukaisesti auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lisätiedot
Omapaja Valmennus Oy
Maija Heino
044 491 8827
[email protected]