Palvelualusta.fi
 

 

Valmennuskeskus Public

www.valmennuskeskuspublic.fi

Koulutusmuoto: Verkko-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


Yrityksen perustaminen, myynti ja markkinointi, asiakaslähtöinen tuotteistaminen monimuotovalmennuksena" Apua! Miten tästä ideasta teen yritystoimintaa… ja kun en koskaan ole myynyt mitään… ja jos se asiakas ei pidäkään tuotteestani tai palvelustani?”

Hienoa, että sinulla on idea tai aihepiiri jota haluat jalostaa yritystoiminnaksi! Valmennuksemme tuella kykenet laatimaan yritysideasi pohjalta liiketoimintasuunnitelman, joka on kertomus siitä mitä yrityksesi tekee ja miten sen talous toimii. Ja tuolta pohjalta on hyvä katsoa soppiko oma idea sivutoimiksesi vai päätoimiseksi yrittämiseksi, ja sopiiko siihen osakeyhtiö-, toiminimi- vai kevytyrittäjyysmalli.

Ensimmäisten asiakkaiden löytäminen on liiketoiminnan elämän ja kuoleman kysymys heti toiminnan alettua! Valmennuksemme avulla opit tunnistamaan asiakaskohderyhmiä ja valitsemaan itsellesi luontaiset, tehokkaat, markkinointi ja myyntitavat niin tuote- kuin palvelumyyntiinkin.

Asiakkaat sitten rakastavat kahta asiaa: he haluavat tulla kuulluiksi, ja he haluavat kuulla tarinan tuotteen tai palvelun takana. Valmennuksemme avulla opit keinoja, kuinka kysyä ja tunnistaa mitä asiakas haluaa ja kuinka voit hyödyntää tätä tietoa tuotekehityksessä vaikkapa tarinoina.


Lisätiedot
Valmennuskeskus Public
Jari Halonen
040 630 1036
jari.halonen@valmennuskeskus.fi