Palvelualusta.fi
 

 

Cimson Koulutuspalvelut Oy

www.cimsonkoulutuspalvelut.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


Yrittäjän starttiohjaus – jotta tiedät mitä pitäisi tietääOlennaisimmat tiedot, ohjeet ja vinkit laajassa starttipaketissa.

Juuri silloin, kun perustaa yritystä, osaava ohjaus ja neuvonta on kullankallista. Cimsonilla on vahva asiantuntemus aloittamisvaiheen kysymyksistä. Tarjoammekin tukea yrittäjyyden alkuun ruohonjuuritason selkeillä vinkeillä ja ohjaustyöllä. Voit olla vasta pohtimassa sitä, olisiko yrittäjyys sinun juttusi, tai jo varma siitä, että haluat toteuttaa yritysideasi ja tehdä toimivan liiketoimintasuunnitelman.

Tukipaketissamme saat sekä henkilökohtaista ohjausta että käyttöösi verkkopalvelumme, joka on aloittavan yrittäjän aarreaitta. 

Pääpaino on henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaajasi sparraa, ohjaa ja neuvoo sinua kasvokkain. Määrittelet itse sen, mihin yrityksen perustamisen ja liiketoimintasuunnitelman osa-alueisiin tarvitset sparrausta. Lisäksi saat käyttöösi verkkoyrittäjävalmennuksen (YrittäjäRedi), joka on täysimittainen yrittäjäkurssi verkossa. Saat hyvin kokonaisvaltaisesti tietoa yrittäjyyden eri aihe-alueista aina kustannuslaskennasta kirjanpitoon, verotukseen ja yrittäjän sosiaaliturvaan. Redissä on yrittäjäasiantuntijoiden videoita sekä runsaasti kirjallista materiaalia ja linkkejä. Sinulle maksuttomat laskurit auttavat kannattavuuden hahmottamisessa. Redissä myös liiketoimintasuunnitelma rakentuu pala palalta.

Usein pohditaan esimerkiksi, voiko oma yritystoiminta olla kannattavaa, paljonko itselle voisi nostaa palkkaa ja miten olemassa olevaa osaamista voi hyödyntää omassa yrityksessä. Näiden ja monien muiden peruskysymysten ratkaisemiseen saat meiltä työkalut.

Järjestämme myös vertaistapaamisia. Keskustelut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa avaavat uusia näköaloja yrittämiseen. Vapaaehtoisissa tapaamisissa voit verkostoitua ja saada yhteistyökumppaneita yrittämiseen.


Lisätiedot
Cimson Koulutuspalvelut Oy
yrittajyysbuusti@cimson.fi