Palvelualusta.fi
 

 

Valmennuskeskus Public

www.valmennuskeskuspublic.fi

Koulutusmuoto: Verkko-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi


Henkilökohtaisesti räätälöity yrittäjän polkuOhessa Marika Viskari kertoo kokemuksiaan palvelustamme.

  "Olen osallistunut Yrittäjyysbuusti -palveluun kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla valmentajani oli Jari Halonen. Yrittäjyysbuusteissa rohkaistiin ja keskityttiin juuri minun asioihini henkilökohtaisesti ja kasvotusten.

  Ensimmäisellä kerralla kaipasin selkeää käytännön tietoa, olisiko liikeideassani tarpeeksi järkeä toteutettavaksi. Ennen kaikkea halusin rohkaisua päätöksen tekemiseen. Keskityimme liiketoimintasuunnitelman hiomiseen ja liikeidean tarkentamiseen. Liiketoimintasuunnitelmastani tuli oman valmentajan avulla niin hyvä, että sain sillä starttirahan ja myöhemmin vielä jatkonkin starttirahalle.

  Valmennuksen yksi parhaista puolista oli henkinen valmennus. Se on sellaista, mitä yrittäjyysoppaista ja yleiskursseilta ei saa. Ilman Valmennuskeskus Publicin ja valmentajani Jarin apua en olisi saanut perustettua koko yritystä. Niin tärkeäksi koin rohkaisun, jota valmennuksista sain.

  Keskustelimme paljon yrittämisestä. Pallottelimme ideoita. Keskusteluista kertyi yrittäjän työkalupakkiini uusia ideoita ja oivalluksia: uusia paikkoja ja tilanteita, joissa voin myydä tuotteitani, uusia tapoja saada asiakkaita ja käytännön vinkkejä kirjanpitoon. Rakensimme valmentajan kanssa mm. nettikyselyn, joka on edelleen tärkeä asiakashankinnan työkalu minulle.

  Sain lisäksi apua mm. myyntityöhön, markkinointiin, verotusasioihin, verkostoitumiseen ja oman ammatti-identiteetin rakentamiseen. Jokaiselta valmennuskerralta sai paljon rohkaisua, kuinka päästä eteenpäin ja kehittää toimintaa.

  Suosittelen vahvasti Valmennuskeskus Publicin yrittäjävalmennusta kaikille, jotka tarvitsevat omalle yritysidealle räätälöityä apua, neuvontaa ja rohkaisua huippuammattilaisten ohjauksessa."


  – Marika Viskari
  Kuvataiteilija ja muotoilija, Kangasala


Lisätiedot
Valmennuskeskus Public
Jari Halonen
040 630 1036
jari.halonen@valmennuskeskus.fi