Työpaikkasuomi

 

Kainuun Opisto Oy

www.kainuunopisto.fi/

Kieli: Suomi

Työpaikkasuomi

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työperäiset maahanmuuttajat, joita rekrytoidaan töihin (RekryKoulutus), jotka jo ovat työelämässä (TäsmäKoulutus) tai jotka tarvitsevat muuntokoulutusta (MuutosKoulutus). Esimerkkejä mahdollisista kohdealoista ovat mm. puhdistuspalvelu-, kiinteistöpalvelu-, matkailu-, ravintola-, rakennus-, metalli-, kaivos-, sosiaali-, terveys-, it- ja teollisuusalat, sekä korkean teknologian alojen yritykset.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa suomen kielen taitoa sekä sitouttaa maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä työyhteisöön ja laajemmin suomalaiseen työkulttuuriin ja yhteiskuntaan. Koulutuksissa huomioidaan myös elinikäinen oppiminen ja jatkokoulutusmahdollisuudet.

Koulutus voidaan järjestää sopimuksen mukaan joko verkko- ja/tai lähiopetuksena. Lähiopetusta voidaan antaa joko Kainuun Opiston tai työpaikan järjestämissä tiloissa.

Koulutukseen osallistuvat voivat myös tarvittaessa majoittua Kainuun Opistolla omakustanteisesti.  

Opetusmenetelmät ovat kommunikatiivisia ja kannustavat käyttämään rohkeasti suomen kieltä ja kehittämään sekä arki- että alan erityissanastoa. Koulutus räätälöidään kohderyhmän lähtötason ja työnantajan tarpeiden mukaan. Opiskelijoille voidaan tarvittaessa järjestää kielitaidon testaus sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta.

Yhteystiedot

Eeva Mutanen, [email protected], P. 050 5548668

Laske esimerkkikustannus

Huom! Laskelma on suuntaa antava. Tarkan laskelman laskee ELY-keskus/TE-toimisto tyƶnantajan tarpeiden mukaan.

Ryhmän koko (henkilöä):
Koulutuksen kesto (tuntia):
Työnantajan koko:
Vuosiliikevaihto:
Tase: