Työpaikkasuomi

 

Keuda Koulutuspalvelut Oy

www.keuda.fi/keuda/keuda-koulutuspalvelut-oy/

Kieli: Suomi

Työpaikkasuomi

Kielikoulutusta ulkomaalaistaustaisille työntekijöille

Työpaikkasuomi-kielikoulutus on tarkoitettu yrityksille, joiden tavoitteena on yrityksen työntekijöiden suomen kielen taidon vahvistaminen tai joilla on suunnitteilla ulkomaalaistaustaisen työvoiman palkkaus. Kielikoulutus tukee kansainvälistyvän työelämän tarpeita, jossa työntekijöillä olisi valmiudet ymmärtää, kommunikoida ja toimia työssään sujuvasti suomen kielellä. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa suomen kielen taitoja ja valmiuksia toimia työelämässä.

Sisältö ja ajankohta

Opetuksessa keskitytään työssä käytettävän ammatillisen sanaston kehittymiseen ja sisältö räätälöidään aina yrityksen ja työntekijöiden tilanteen sekä tarpeiden ja käytettävän ammattisanaston pohjalta. Koulutus voidaan toteuttaa lähi-, verkko- tai hybridikoulutuksena. Ajankohta sovitaan yhdessä erikseen. Koulutuksen minimikesto on 70 tuntia ja se voidaan jakaa joustavasti esimerkiksi kymmenen viikkoa kestäväksi kokonaisuudeksi.

Hinta

Työpaikkasuomi-koulutukset järjestetään yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-palvelujen kanssa. Yrityksen maksuosuus määräytyy yrityksen koon, henkilöstömäärän ja koulutuksen pituuden mukaan.

Palvelu hinnoitellaan ryhmäkoon mukaan tuntihinta/ryhmä:

  • 1-3 henkilöä 110,00 euroa +alv 24%
  • 4-9 henkilöä 125,00 euroa +alv 24%
  • yli 10 henkilöä 140,00 euroa +alv 24%

Yllä olevat hinnat ovat kokonaistuntihintoja, joista ei ole vähennetty tuen osuutta. Esimerkkilaskelma; jos yrityksen maksuosuus on 50% ja koulutukseen osallistuu yli 10 henkilöä, yrityksen maksettavaksi jää 70€/ tunti +alv 24%.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Yhteystiedot

Heidi Leskinen, myynti- ja koulutuspäällikkö, Keuda Koulutuspalvelut Oy, +358 401 902 765, [email protected], Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo) Satu Vainio, palveluasiantuntija, Keuda Koulutuspalvelut Oy, +358 401 209 723, [email protected], Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Laske esimerkkikustannus

Huom! Laskelma on suuntaa antava. Tarkan laskelman laskee ELY-keskus/TE-toimisto tyƶnantajan tarpeiden mukaan.

Ryhmän koko (henkilöä):
Koulutuksen kesto (tuntia):
Työnantajan koko:
Vuosiliikevaihto:
Tase: