Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Cimson Koulutuspalvelut Oy

cimsonkoulutus.fi/yrittajyysbuusti/

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Kieli: suomi

Yrittäjän starttiohjaus – jotta tiedät mitä pitäisi tietää

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 3,5 h
Vertaisryhmätoiminta 1 h
Verkkomateriaalit 80 h

 Kuvaus

Juuri silloin, kun suunnittelee ja perustaa yritystä, osaava ohjaus ja neuvonta on kullankallista. Cimsonilla on vahva asiantuntemus aloittamisvaiheen kysymyksistä. Tarjoammekin tukea yrittäjyyden alkuun ruohonjuuritason selkeillä vinkeillä ja ohjaustyöllä. Voit olla vasta pohtimassa sitä, olisiko yrittäjyys sinun juttusi, tai jo varma siitä, että haluat toteuttaa yritysideasi ja tehdä toimivan liiketoimintasuunnitelman.

Tukipaketissamme saat sekä henkilökohtaista ohjausta että käyttöösi verkkopalvelumme, joka on aloittavan yrittäjän aarreaitta. 

Pääpaino on henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ohjaajasi sparraa, ohjaa ja neuvoo sinua kasvokkain. Määrittelet itse sen, mihin yrityksen perustamisen ja liiketoimintasuunnitelman osa-alueisiin tarvitset sparrausta. Lisäksi saat käyttöösi vuoden 2021 alussa uudistetun verkkoyrittäjävalmennuksen (YrittäjäRedi), joka on täysimittainen yrittäjäkurssi verkossa. Saat hyvin kokonaisvaltaisesti tietoa yrittäjyyden eri aihe-alueista aina kustannuslaskennasta kirjanpitoon, verotukseen ja yrittäjän sosiaaliturvaan. Redissä on yrittäjäasiantuntijoiden videoita sekä runsaasti kirjallista materiaalia ja linkkejä. Sinulle maksuttomat laskurit auttavat kannattavuuden hahmottamisessa. Redissä myös liiketoimintasuunnitelma rakentuu pala palalta.

Usein pohditaan esimerkiksi, voiko oma yritystoiminta olla kannattavaa, paljonko itselle voisi nostaa palkkaa ja miten olemassa olevaa osaamista voi hyödyntää omassa yrityksessä. Näiden ja monien muiden peruskysymysten ratkaisemiseen saat meiltä työkalut.

Järjestämme myös vertaistapaamisia. Keskustelut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa avaavat uusia näköaloja yrittämiseen. Vapaaehtoisissa tapaamisissa voit verkostoitua ja saada yhteistyökumppaneita yrittämiseen.

 

Yhteystiedot

Cimson Koulutuspalvelut Oy yritt[email protected] Yhteyshenkilö Päivi Ristolainen, puh. 050 571 7625, [email protected]