Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Valmennusmajakka

www.valmennusmajakka.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Hinnoittele oikein ja paranna yrityksesi kannattavuutta

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 6 h
Verkkomateriaalit 20 h

 Kuvaus

Yritystoiminnan aloittaminen on haasteellista ja usein ensimmäisinä toimintavuosina tärkeimmiksi kehittämiskohteiksi nousevat kannattavuuteen liittyvät kysymykset. Tähän haasteeseen tarjoamme sinulle tuhdin paketin kannattavuuden parantamisesta, hinnoittelusta ja verotuksesta. Viilaa yrityksesi taloushallinto kuntoon nyt!

Palveluun sisältyy kolme (3 * 2 h) vuorovaikutteista henkilökohtaista verkko-ohjaustapaamista. Palvelun aikana hyödynnät pienyritystoiminnan suunnittelun ja kehittämisen oppimisympäristöä Tulosmajakkaa. Se on helppokäyttöinen yritystoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen tehty verkko-oppimisympäristö. Tulosmajakka sisältää laskelmapohjia, ohjausvideoita ja kirjallisia ohjeita ja se on käytössäsi maksutta kahden vuoden ajan.

PALVELUN PÄÄTEEMAT

  1. Kannattavuusosaaminen - minne rahat katoavat?
    On hyvä tutkia ja oppia tulkitsemaan kirjanpidon tuottamia kuukausiraportteja (tuloslaskelma ja tase) sekä aikanaan valmistuvaa tilinpäätöstä. Opit kuinka voit tunnuslukujen avulla johtaa yritystäsi entistä kannattavampaan suuntaan.
  2. Hinnoitteluosaaminen - numeroiden pyörittelystä niiden hallintaan. Yrittäjällä on erilaisia hinnoittelumahdollisuuksia erilaisilla hinnoittelumenetelmillä. Opit mistä hinnoittelun perusta muodostuu ja mitkä hinnoittelumenetelmät sopivat parhaiten yrityksellesi. Saat tietoa, kuinka alennukset tulisi huomioida hinnoittelussa. Opit mitä ovat muuttuvat ja kiinteät kustannukset ja kuinka arvonlisävero lisätään / vähennetään hinnasta. Opit laskemaan alennus- ja hävikkivarauksen.
  3. Vero-osaaminen - verokarhun hellässä syleilyssä
    Opit miten verotettava tulos lasketaan eri yritysmuodoissa. Opit mitä vähennyksiä tuloverotuksessa saa tehdä ja mitä tarkoittavat lailliset verosuunnittelukeinot. Saat myös tietoa, miten yrittäjän yksityisottoja tai osinkoja verotetaan.

Yhteystiedot

Jaana Ollilainen p. 050 555 3351 [email protected]