Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Modify Consulting Oy

modify.world

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Ideasta menestykseen

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 6 t
Ryhmävalmennus 6 t
Verkkomateriaalit 0 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 Kuvaus

 

Mietitkö, onko sinusta yrittäjäksi? Epäröitkö omia kykyjä, pohditko riittääkö osaaminen?

Palvelussamme käymme kanssasi läpi ideasi ja rakennamme suunnitelman, miten pääset tavoitteitasi kohti. Samalla läpikäymme yrittäjänä olemisen tarpeet ja haasteet, ohjeistamme mitä ottaa huomioon ja miten edetä, tuemme toteuttamisessa ja kannustamme miten rakentaa ideastasi menestys.

Olemme onnistuneesti valmentaneet kymmeniä yrittäjiä alkuun rakentaen heidän kanssaan heille sopivan yrittäjäpolun, johon sisältyy mm. seuraavaa:

  • Aloittamiseen liittyvien perusasioiden läpikäynti ja opastus miten organisoida yritystoiminta (mm. mikä yhtiömuoto, milloin aloittaa yritys, mikä on yrittäjälle paras riskitaso ja sen määrittäminen, mitä asioita ottaa huomioon)
  • Liikeidean läpikäynti ja kehitys, kaupallistamisen suunnittelu ja miten markkinoille meneminen kannattaa toteuttaa (peruslaskelmien, hinnoittelun ja liiketoiminnan lanseerauksen valmentaminen)
  • Yrityksen näkyvyyden kehittäminen (valmennamme, miten käynnistää liiketoiminta onnistuneesti)
  • Taloushallinnon suunnittelu ja työkalujen/toimintatapojen kehittäminen (esim. yritysrahoituksien ja yritysavustusten ohjeistus, teknologiajärjestelmien ja toimintamallin pohjustukset)
  • Selvitämme yhdessä tiimin tarpeellisuuden idean toteuttamisessa ja valmennamme sinua, miten rakentaa tiimi ideasi toteuttamiseen
  • Opastamme mm. sijoittajasuhteiden rakentamisessa ja erilaisten verkostojen löytymisessä, jos kaipaat rahoitusta ja tukea liikeidean toteuttamiseen

Kanssamme varmistat, että saat yrittäjyytesi alkuun onnistuneesti ja sinulla on tarvittavat tiedot, osaaminen ja ymmärrys ottaa rohkea askel yrityksen perustamiseen ja yrittäjäksi lähtemiseen.

Palvelumme voidaan toteuttaa kanssasi kasvotusten tai sähköisesti, miten sinulle parhaiten sopii. Suosimme kasvotusten tapaamista ja lisäksi käytössämme on viimeisimmät työkalut yhteistyön sujumisen takaamiseksi. Me voimme myös jatkaa yhteistyötä palvelun päättymisen jälkeen tukeaksemme toimintasi kehittymistä.

Lisätiedot
Modify Consulting Oy

Ville Manner
040 066 9081

[email protected]

Yhteystiedot

Ville Manner, +358400669081, [email protected]