Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Spring House Oy

www.springhouse.fi

Koulutusmuoto: Yksilöohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Kevytyrittäjyys ja itsensä työllistäminen

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 5 h
Verkkomateriaalit 3 h

 Kuvaus

Haluatko saada lisäbuustia yrittämiseen? Spring Housen Yrittäjyysbuusti 3.0 tarjoaa sinulle tukea ja konkreettista ohjausta yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Valmennuksessa tuemme sinulle ja liikeideallesi soveltuvan yrittäjyysmuodon kirkastamisessa. Käymme läpi itsensä työllistämisen vaihtoehtoja sekä kevytyrittäjyyden periaatteet, mm.:

  • Toimeksiantojen löytäminen
  • Laskutus- ja kirjanpitopalvelut
  • Digitaaliset työnvälityspalvelut)
  • Muut itsensä työllistämisen muodot (kuten ammatinharjoittaja, freelancer, työosuuskunta)
  • Eri muotojen erojen kirkastaminen, hyödyt, toimintamallit sekä vaikutukset työttömyys- ja sosiaalietuuksiin
  • Itsensä työllistämisen muotojen yhdistäminen

Valmennus toteutetaan kokonaan verkon välityksellä, joten osallistuminen on helppoa. Saat perehdytyksen ja valmentajan tuen verkon kautta osallistumiseen. Käytössäsi on myös Spring Housen tekninen tuki arkisin toimiston aukioloaikoina klo 8–16.30.

Käytämme verkkovalmennuksessa seuraavia alustoja ja työkaluja, jotka toimivat mobiili- ja selainpohjaisesti (et tarvitse tavanomaisesta poikkeavia ohjelmistoja/laitteita valmennukseen osallistumiseksi):

Teams: videoneuvottelutyökalu, joka ei vaadi erillisen applikaation lataamista. Teamsiin on helppo liittyä annetusta linkistä, ja videopuhelut sekä näytön jakaminen onnistuvat helposti sen kautta.

Moodle: verkko-oppimisalusta ja työn organisointisovellus, joka sisältää sekä valmennuksen aikataulutuksen että palvelun materiaalit, tehtävät ja niiden palautuksen. Käytämme Moodlen uutta Pinja-käyttöliittymää, joka muistuttaa ulkoasultaan perinteisiä verkkosivuja ja on siksi intuitiivinen ja selkeä. Moodlen Pinja-liittymä on käyttäjäystävällinen sekä mobiili- että selainpohjaisesti.

Ennen valmennuksen alkua saat sähköpostilla kuvalliset ohjeet Teams-palaveriin liittymiseen sekä Moodle-tunnusten luontiin.

Yhteystiedot

Leena Korpela, kouluttaja p. 045 7881 5882 [email protected]