Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Valmennusmajakka

www.valmennusmajakka.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Alue: Pirkanmaa
Kieli: suomi

Lisää myyntiä ja asiakkaita digimarkkinoinnilla

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 2 t
Ryhmävalmennus 2 t
Verkkomateriaalit 4 t
Vertaisryhmätoiminta 0 t

 Kuvaus

Tämän päivän ostaja etsii tuotteita ja palveluita usein ensimmäisenä verkosta. Siksi on tärkeää, että tiedät, kuinka saat omat tuotteesi ja palvelusi verkossa hyvin esille ja löydät sieltä asiakkaasi. Autamme sinua konkreettisesti ja helposti hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin työkaluja.

Opit ymmärtämään miten saat näkyvyyttä verkossa ja miten houkuttelet asiakkaasi tutustumaan tuotteisiisi ja palveluihisi. Käymme läpi tärkeämmät sosiaaliset mediat sekä oman yrityksesi verkkosivustolle asetetut vaatimukset. Ennen kaikkea saat rahanarvoista tietoa siitä, kuinka rakennat järjestelmällistä markkinointia, joka kasvattaa asiakasmääräsi ja myyntiä.

Palvelu sisältää kaksi interaktiivista webinaaria (2 x 1 tunti). Saat tallenteet webinaareista itsellesi. sekä 4 tuntia yksilöohjausta. Palvelun aikana teet käytännönläheisen suunnitelman oman yrityksesi digimarkkinoinnille.

PALVELUN PÄÄTEEMAT

1. Kehitä kotisivuistasi asiakkaita ja Googlea houkutteleva kokonaisuus

Yrityksesi verkkosivu on tärkein myynti- ja markkinointityökalu digimarkkinoinnissa. Opi mitä pitää huomioida rakenteen ja sisällön osalta. Miten luot kiinnostavaa sisältöä, jonka hakukoneet ja asiakkaat löytävät sekä miten valjastat kotisivusi tuottamaan asiakaskontakteja.

2. Valjasta sosiaaliset mediat tehokkaaseen markkinointikäyttöön

Opit hyödyntämään asiakkaasi käyttämiä kanavia kuten kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja ymmärtämään minkälainen sisältö toimii ja miten teet näissä kanavissa maksettua mainontaa. Opit hyödyntämään myös Google Ads -verkkomarkkinointia niin, että löydettävyytesi verkossa paranee.

Yhteystiedot

Jaana Ollilainen p. 050 555 3351 [email protected]