Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti

 

Eezy Työllisyyspalvelut

tyollisyyspalvelut.eezy.fi

Koulutusmuoto: Monimuoto-ohjaus
Kieli: suomi

Myynti, markkinointi sekä tuotekehitys

 Palvelun vähimmäistuntimäärät

Yksilöohjaus 4 t
Verkkomateriaalit 20 t
Vertaisryhmätoiminta 2 t

 Kuvaus

 

”Askarruttaako myynti, markkinointi sekä asiakaspalautteen hyödyntäminen tuotekehityksessä?”

Ensimmäisten asiakkaiden löytäminen on liiketoiminnan elämän ja kuoleman kysymys heti toiminnan alettua! Valmennuksemme avulla opit tunnistamaan asiakaskohderyhmiä ja valitsemaan itsellesi luontaiset, tehokkaat, markkinointi ja myyntitavat niin tuote- kuin palvelumyyntiinkin.

Asiakkaat sitten rakastavat kahta asiaa: he haluavat tulla kuulluiksi, ja he haluavat kuulla tarinan tuotteen tai palvelun takana. Valmennuksemme avulla opit keinoja, kuinka kysyä ja tunnistaa mitä asiakas haluaa ja kuinka voit hyödyntää tätä tietoa tuotekehityksessä vaikkapa tarinoina. Asiakaspalautteen avulla yrityksen tuote voidaan kehittää menestystuotteeksi! Asiakas on aina oikeassa, mutta asiakaspalaute ei aina kerro mitä asiakas todellisuudessa tarvitsee. Valmennuksemme tarjoaa sinulle valmiita malleja siitä kuinka voit itse tehdä nopeita asiakaskyselyitä tuotekehityksen tueksi, miten tulkita asiakaspalautetta ja kuinka tarvittaessa voit ulkoistaa asiakaspalautteen käsittelyn.

 

Valmennuskeskus Public on nyt Eezy Työllisyyspalvelut ja osa Eezy Oyj-konsernia (www.eezy.fi). Olemme merkittävä suomalaisen työelämän uudistaja. Ammattimaisesti, positiivisesti ja rohkeasti!

Yhteystiedot

Eezy Työllisyyspalvelut, Jari Halonen, 040 630 1036, [email protected]