Palvelualusta.fi
 

 

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva.


Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa. Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan sivuston kautta ohjeistuksen mukaan.


Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin


  1. Hae mukaan Yrittäjyysbuustiin sivun ylälaidassa olevan Kirjaudu sisään –painikkeen kautta.
  2. Kirjaudu sisään vahvalla tunnistautumisella (suomi.fi –tunnistus) ja jätä hakemus. Tieto hakemuksestasi lähtee TE-toimistolle.
  3. TE-toimiston asiantuntija tarkistaa mahdollisuutesi osallistua palveluun. Saat tiedon asiasta sähköpostiisi.
  4. Sähköpostivastauksessa on mukana linkki, jonka kautta voit valita sinulle sopivimman palvelun. Palvelu tulee valita 14 päivän kuluessa.
  5. Palveluntuottaja ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte palvelun aloittamisesta.

Voit seurata hakemuksesi tilaa palvelualustalla milloin vain kirjautumalla sisään.Ilmoittautuminen TE-palveluiden asiakkaaksi työssä olevana tai yrittäjänä


Työssä olevien ja yrittäjänä toimivien palveluun hakeutuminen edellyttää myös TE-palveluiden asiakkuutta. Ilmoittumisessa noudatetaan seuraavaa ohjeistusta.


  1. Kirjaudu TE-palveluiden Oma asiointi -palveluun osoitteessa te-palvelut.fi. Palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
  2. Ilmoittaudu TE-palveluiden työnhakija-asiakkaaksi valitsemalla työnhaun aloituksen syyksi "muusta syystä".
  3. Kirjaa Lisätietoja-kenttään "Yrittäjyysbuusti" ja täytä muut pakolliset kentät.
  4. Valitse kohdassa Kokoaikatyön hakeminen, että et hae työttömyyspäivärahaa tai työmarkkinatukea.


Lisätietoja